Noticies

Segona trobada de personal tècnic de la XNEJ

22, febrer 2022
EL passat 9 de febrer es va celebrar la segona trobada de personal tècnic comarcal de Serveis, Punts i Oficines d’Informació Juvenil de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Es va començar amb una dinàmica de cures que va servir per compartir experiències, sentiments i sensacions generalment de l'àmbit professional, però també del personal. La trobada va ser un espai on es van definir i consolidar comissions de coordinacó per abordar temàtiques que havien sorgit a l'anterior reunió. A més, les diverses Oficines Joves de la comarca van exposar les línies d'actuació d'aquest 2022. També es va comptar amb la participació de dues integrants de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, que van presentar l'organització.

Trobada de personal tècnic de la XNEJ

29, octubre 2021
El personal tècnic comarcal de Serveis, Punts i Oficines d’Informació Juvenil de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) s’ha reunit aquest dijous a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La trobada ha volgut ser una posada en comú de les experiències de cada municipi amb la mirada posada al futur, per poder definir accions d’abast comarcal pel jovent. En total 17 municipis de la comarca formen part de la XNEJ, recentment s’hi ha afegit el municipi de Castellar del Vallès, que ha posat en marxa el nou equipament juvenil La Fàbrica el passat dissabte. Durant la trobada es va elaborar una diagnosi dels serveis oferts pels punts i oficines joves del Vallès Occidental. També es va explorar el treball de col·laboració dels recursos dels Punts i Oficines Joves de la comarca per poder, juntament amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, enfocar la comarcalització dels serveis de la XNEJ. D’aquesta manera s’inicia un treball conjunt que seguirà amb diferents comissions de treball amb els i les diferents professionals de joventut de la comarca.

SCAPE ROOM: SEA LEVEL RISE ROOM

29, octubre 2021
Sabies que aquesta és la Setmana Europea de l'Energia Sostenible? Coneixes Sea Level Rise Room? Es tracta d'un un recurs virtual disponible per a difusió de tots els membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Sea Level Rise Room és una activitat ludificada de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, elaborada per United Explanations. Per participar-hi només cal que feu un equip de 4 persones i decidiu quin dia i hora voleu jugar plegats. És un joc simultani, i per tant, heu de jugar en paral·lel. Clica aquí per a jugar al joc.