Noticies

Neix el Butlletí Comarcal de Joventut “Xarxa Jove Vallès”

9, gener 2024
El primer enviament del nou butlletí comarcal de joventut s'enviarà aquest gener de 2024 i vol ser una eina de comunicació i difusió al servei dels i les joves de la comarca i de tota la xarxa professional que hi treballa. Aquest mailing incorporarà un apartat de notícies destacades sobre propostes, projectes i acutalitat d'interès juvenil i un apartat de calendari que permetrà visibilitzar les activitats que es desenvoluparan al territori. D'aquesta manera s'afegeix un nou canal comunicatiu de caràcter comarcal a la ja existent web xarxajovevalles.cat i l'instagram amb la voluntat de tenir canals de comunicació efectius que fiquin en valor i ajudin a les activitats dels municipis a ser més conegudes. Podeu trobar totes les edicions del butlletí en l'apartat web de Xarxa Jove Vallès i us hi podeu susbscriure a través d'aquest enllaç.

Impulsem el Corfbol al Vallès Occidental : promoció de l’esport i la igualtat

9, gener 2024
Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental s'està impulsant la realització de diferents tallers i projectes regulars de Corfbol en equipaments juvenils, escoles i instituts. La pràctica d'aquest esport permet posar l'accent en la promoció de la igualtat en el món de l'esport i potencia la participació igualitària en difernets contexts socioeducatius. S'han desenvolupat accions a municipis com Matadepera, Sentmenat, Ullastrell, Viladecavalls o Polinyà. Cal destacar la proposta de Palau Solità i Plegamans de dinamitzar un equipament esportiu oferint la possibilitat de practicar de manera gratuïta diferents esports entre els quals el Corfbol, oferint així alternatives als esport més clàssics i treballant amb l'acompanyament de diferents clubs esportius de Corfbol de la comarca la promoció de la igualtat.

FESTA MAJOR D’ULLASTRELL DE L’1 AL 3 D’OCTUBRE

1, octubre 2021
Els propers 1, 2 i 3 d’octubre, Ullastrell tornarà a vibrar per Festa Major! El programa d'enguany, que es pot trobar adjunt a la notícia, compta amb diversitat d’activitats per a tothom. Com a novetat, caldrà fer reserva prèvia per complir amb les restriccions actuals d’aforament limitat. S’ha habilitat un portal online per a la reserva d’entrades ja.cat/entradesullastrell a banda del canal habitual de l’Ajuntament, i es podran adquirir a partir de dilluns 27 de setembre a les 9h. Concerts, cercavila de bicicletes guarnides, torneig de voleibol, joc de l’assassí, festa dels Geganters, monòleg, circ, i molt més! Per descomptat també hi haurà proves d'Ullas contra Trell i el Concurs de cases engalanades express!

Estiu Jove 2021 a Ullastrell

29, juny 2021
La programació de l’Estiu Jove omple el juliol d’activitats d’oci pels més joves a Ullastrell. Totes les activitats són gratuïtes i amb reserva prèvia al 650248021