Noticies

Neix el Butlletí Comarcal de Joventut “Xarxa Jove Vallès”

9, gener 2024
El primer enviament del nou butlletí comarcal de joventut s'enviarà aquest gener de 2024 i vol ser una eina de comunicació i difusió al servei dels i les joves de la comarca i de tota la xarxa professional que hi treballa. Aquest mailing incorporarà un apartat de notícies destacades sobre propostes, projectes i acutalitat d'interès juvenil i un apartat de calendari que permetrà visibilitzar les activitats que es desenvoluparan al territori. D'aquesta manera s'afegeix un nou canal comunicatiu de caràcter comarcal a la ja existent web xarxajovevalles.cat i l'instagram amb la voluntat de tenir canals de comunicació efectius que fiquin en valor i ajudin a les activitats dels municipis a ser més conegudes. Podeu trobar totes les edicions del butlletí en l'apartat web de Xarxa Jove Vallès i us hi podeu susbscriure a través d'aquest enllaç.

Impulsem el Corfbol al Vallès Occidental : promoció de l’esport i la igualtat

9, gener 2024
Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental s'està impulsant la realització de diferents tallers i projectes regulars de Corfbol en equipaments juvenils, escoles i instituts. La pràctica d'aquest esport permet posar l'accent en la promoció de la igualtat en el món de l'esport i potencia la participació igualitària en difernets contexts socioeducatius. S'han desenvolupat accions a municipis com Matadepera, Sentmenat, Ullastrell, Viladecavalls o Polinyà. Cal destacar la proposta de Palau Solità i Plegamans de dinamitzar un equipament esportiu oferint la possibilitat de practicar de manera gratuïta diferents esports entre els quals el Corfbol, oferint així alternatives als esport més clàssics i treballant amb l'acompanyament de diferents clubs esportius de Corfbol de la comarca la promoció de la igualtat.

Taller d’art mural a Viladecavalls

9, gener 2024
Des de l'espai jove de Viladecavalls i el Consell Comarcal del Vallès Occidental s'impulsa un projecte d'art mural per poder fer una intervenció amb joves que representi els seus interessos i motivacions. Aquesta proposta consisteix en la realització de 4 sessions on els i les joves participants podran aprendre sobre les diferents disciplines d'intervenció i art mural i on a través de les seves inquietuds i necessitats es realitzarà un mural en un plafó portàtil que podrà formar part de l'Espai Jove potenciant així el sentiment de pertinença i vinculació dels i les joves amb l'equipament. Les sessions seran el divendres 12, 19 i 26 de gener i divendres 2 de febrer a partir de les 17:30 h.    

Viladecavalls tindrà Punts Lila per Festa Major

29, juny 2021
Les carpes estaran instal·lades el divendres 9 i dissabte 10 de juliol a la Plaça de la Masia de Can Turu, el diumenge 11 a la Zona esportiva Municipal de Can Trias i el dilluns 12 al carrer Antoni Soler i Hospital, totes quatre en horari de 22.00 a 01.00 hores.