Trobada de personal tècnic de la XNEJ

El personal tècnic comarcal de Serveis, Punts i Oficines d’Informació Juvenil de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) s’ha reunit aquest dijous a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La trobada ha volgut ser una posada en comú de les experiències de cada municipi amb la mirada posada al futur, per poder definir accions d’abast comarcal pel jovent.
En total 17 municipis de la comarca formen part de la XNEJ, recentment s’hi ha afegit el municipi de Castellar del Vallès, que ha posat en marxa el nou equipament juvenil La Fàbrica el passat dissabte.
Durant la trobada es va elaborar una diagnosi dels serveis oferts pels punts i oficines joves del Vallès Occidental. També es va explorar el treball de col·laboració dels recursos dels Punts i Oficines Joves de la comarca per poder, juntament amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, enfocar la comarcalització dels serveis de la XNEJ. D’aquesta manera s’inicia un treball conjunt que seguirà amb diferents comissions de treball amb els i les diferents professionals de joventut de la comarca.
Data: 28 d'octubre del 2021
Ubicació: Consell Comarcal del Vallès Occidental
Font: http://www.ccvoc.cat/actualitat/noticies/2021/10/29/els-serveis-punts-i-oficines-d-informacio-juvenil-de-la-comarca-col-laboren-en-la-definicio-de-nous-serveis-pel-jovent-a-nivell-comarcal
< tornar a noticies