10a edició del concurs ‘Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes

S’amplia fins el 5 de juny el termini per participar al concurs “Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes” Fins el 5 de juny es pot participar al concurs “Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”. Es tracta d’un concurs adreçat als centres educatius del Vallès Occidental i a les associacions i entitats juvenils o de caràcter social de la comarca.
 

GLOSSARI DE FEMINSIMES

Des de Feminismes.cat, un projecte sense ànim de lucre, una plataforma autogestionada i independent que té com a objectiu ser un observatori de la societat actual, s’ha elaborat el glossari de feminismes. Aquesta eina pot ser útil, per exemple, per identificar i posar nom a les violències masclistes que tenen lloc en el nostre dia a dia i als diferents àmbits de la nostres vides.

Glossari de feminsimes

OCTUBRE TRANS

El 23 d’octubre es commemora el Dia Internacional per la Despatologització Trans. Per això, aquest mes d’octubre, a Sabadell, s’han organitzat diverses activitats per visibilitzar diverses realitats, lluites i activismes de les persones trans.

Octubre Trans

SEGONA TROBADA VIRTUAL DE JOVES LGTBIQA+

Trobada virtual d’adolescents LGTBI organitzada per la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya.
Data límit d’inscripció: 11 de juliol de 2021
Orgullosament Divers*s
Inscripcions

UsApps, APP DE DENÚNCIA DE LES SITUACIONS DE VIOLÈNCIA

UsApps és l’eina que el Departament d’Educació posa a disposició de totes les persones de la comunitat educativa per comunicar les diferents situacions de violència que l’alumnat pot viure o ser-ne testimoni.

UsApps

8a edició del concurs ‘Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes

El Piula és un concurs que té per objectiu fer visible la importància de les relacions igualitàries i promoure el diàleg participatiu i cooperatiu, així com sensibilitzar contra les violències masclistes el jovent i la ciutadania de la comarca, proposant la creació d’obres artístiques i la seva posterior divulgació a les xarxes socials.

Piula contra la violència masclista

SAI LOCAL DE SABADELL

Podeu contactar amb el SAI local de Sabadell al telèfon 93 724 61 67 / 93 724 61 68 (de 9 a 14h de dilluns a divendres) o per correu electrònic a genere@ajsabadell.cat.
També us recomanem seguir el perfil de Twitter @sbdgenere, on anem fent difusió de recursos i propostes interessants en relació als col·lectius LGTBI.

Sai Local de Sabadell

SERVEI D’ATENCIÓ INTEGRAL (SAI DASIG)

Servei d’Atenció a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (SAI DASIG), que forma part de la XARXA de Serveis d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya.
El servei atén persones empadronades a Terrassa, Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.
És un servei d’atenció de qualitat i de proximitat adreçat a les persones que pateixen, han patit o estan en risc de patir discriminació o violència per identitat o expressió de gènere o per orientació sexual.

Servei d’Atenció Integral (SAI DASIG)

PROTOCOL DE JOVENTUT PER A L’ABORDATGE DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Guia pràctica per a professionals de Joventut per orientar l’actuació en violència masclista amb persones joves.


Protocol de Joventut per a l’abordatge de la Violència Masclista