Noticies

ÀGORA DE 100 – YOUTH ACT

7, desembre 2021
l’Àgora de 100 és un espai de reflexió i diàleg dirigit a aportar idees, reivindicacions i propostes al debat públic des d’una col.lectivitat que massa sovint no és tinguda en compte: les persones joves. Amb l’arribada de la Covid-19 es va fer evident la necessitat de parar i repensar el món que volem i, amb aquesta iniciativa, el CJB i la Càtedra Re-generation UPF hem facilitat un conjunt de debats per tal de visibilitzar el potencial, la pertinença i la urgència de diferents aportacions juvenils. El decàleg ha estat elaborat des d’una visió municipalista, buscant assenyalar responsables en l’entorn més proper a diverses problemàtiques detectades. Al mateix temps, incorpora una nítida mirada de justícia global (les aportacions busquen el benefici col.lectiu de les barcelonines, però en cap cas una millor Barcelona en detriment del seu entorn, al qual està intrínsecament lligat) i pren en especial consideració la justícia intergeneracional, perseguint un present i un futur amb dignitat pel conjunt de la població, revertint els retrocessos d’una generació a una altra en un món en descomposició.

Formació a distància en Prevenció i abordatge de l’abús sexual infantil (ASI) en l’educació en el lleure

15, octubre 2021
Aquesta formació està adreçada a totes les persones que de manera voluntària o remunerada fan activitats d’educació en el lleure adreçades a persones menors de 18 anys. La Fundació Vicki Bernadet és una entitat experta en l’atenció integral, prevenció i sensibilització dels abusos sexuals a menors. La fundació realitza cursos especialitzats en la Prevenció i Abordatge de l’Abús Sexual Infantil en l’àmbit de l’educació en el lleure. S’ofereix formació, en modalitat a distància, que permet conceptualitzar l’Abús Sexual Infantil (ASI) i el maltractament infantil i aporta recursos per a prevenir-lo, detectar-lo i actuar davant d’un abús o de la revelació d’un abús. Per fer la inscripció prèvia, clica a la imatge.

TARDOR JOVE A RUBÍ

5, octubre 2021
La tardor arriba a Rubí amb un munt de tallers, esdeveniments i activitats gratuïtes per a joves d’entre 12 i 29 anys. Iniciació a la informàtica, Auto-tune i gravació de videoclip i tallers de boxa són només algunes de les activitats que es faran durant aquesta tardor. Cal reservar plaça prèvia per assistir-hi, consulta l'agenda completa i inscriu-te aquí