Noticies

Neix el Butlletí Comarcal de Joventut “Xarxa Jove Vallès”

9, gener 2024
El primer enviament del nou butlletí comarcal de joventut s'enviarà aquest gener de 2024 i vol ser una eina de comunicació i difusió al servei dels i les joves de la comarca i de tota la xarxa professional que hi treballa. Aquest mailing incorporarà un apartat de notícies destacades sobre propostes, projectes i acutalitat d'interès juvenil i un apartat de calendari que permetrà visibilitzar les activitats que es desenvoluparan al territori. D'aquesta manera s'afegeix un nou canal comunicatiu de caràcter comarcal a la ja existent web xarxajovevalles.cat i l'instagram amb la voluntat de tenir canals de comunicació efectius que fiquin en valor i ajudin a les activitats dels municipis a ser més conegudes. Podeu trobar totes les edicions del butlletí en l'apartat web de Xarxa Jove Vallès i us hi podeu susbscriure a través d'aquest enllaç.

Impulsem el Corfbol al Vallès Occidental : promoció de l’esport i la igualtat

9, gener 2024
Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental s'està impulsant la realització de diferents tallers i projectes regulars de Corfbol en equipaments juvenils, escoles i instituts. La pràctica d'aquest esport permet posar l'accent en la promoció de la igualtat en el món de l'esport i potencia la participació igualitària en difernets contexts socioeducatius. S'han desenvolupat accions a municipis com Matadepera, Sentmenat, Ullastrell, Viladecavalls o Polinyà. Cal destacar la proposta de Palau Solità i Plegamans de dinamitzar un equipament esportiu oferint la possibilitat de practicar de manera gratuïta diferents esports entre els quals el Corfbol, oferint així alternatives als esport més clàssics i treballant amb l'acompanyament de diferents clubs esportius de Corfbol de la comarca la promoció de la igualtat.

Procés participatiu d’art mural a Ullastrell

9, gener 2024
El passat 15 de novembre de 2023, va començar a  l’Espai Jove d’Ullastrell el taller d’Art mural amb l’entitat B-Murals i l’artista Edmundo Garcia. El taller és un procés participatiu conjunt entre  les persones adolescents i joves del municipi, l’educadora del projecte Escolta Jove i l’Ajuntament d’Ullastrell. Consta de tres sessions: Va iniciar-se el 15 de novembre de 2023, la segons va ser el 13 de desembre de 2023 i finalitzarà el 18 de gener de 2024.   L’objectiu principal és millorar l’espai juvenil a través del discurs transformador. Alhora es dona accés a un oci sa i promou el local com un espai de trobada segur per la població del municipi.   Aquest ha estat impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, l’Ajuntament d’Ullastrell, en el context del projecte Escolta Jove.