Noticies

Campanya Fes Clic al Vallès Occidental

9, gener 2024
Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental i en col.laboració amb la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil (XNEJ) s'ha desenvolupat una campanya audiovisual per visibilitzar i donar difusió a les oficines joves de la comarca. Aquesta campanya comunicativa consta d'un vídeo d'un minut explicatiu de les oficines joves de la comarca i s'ha difòs a través del canal de Youtbe del Consell Comarcal així com l'Instagram de Xarxa Jove Vallès. En total s'han aconseguit més de 1000 visualitzacions a la plataforma de Youtube i més de 30.000 visualitzacions i 1500 interaccions a la plataforma d'Instagram amb publicacions conjuntes.  

Neix el Butlletí Comarcal de Joventut “Xarxa Jove Vallès”

9, gener 2024
El primer enviament del nou butlletí comarcal de joventut s'enviarà aquest gener de 2024 i vol ser una eina de comunicació i difusió al servei dels i les joves de la comarca i de tota la xarxa professional que hi treballa. Aquest mailing incorporarà un apartat de notícies destacades sobre propostes, projectes i acutalitat d'interès juvenil i un apartat de calendari que permetrà visibilitzar les activitats que es desenvoluparan al territori. D'aquesta manera s'afegeix un nou canal comunicatiu de caràcter comarcal a la ja existent web xarxajovevalles.cat i l'instagram amb la voluntat de tenir canals de comunicació efectius que fiquin en valor i ajudin a les activitats dels municipis a ser més conegudes. Podeu trobar totes les edicions del butlletí en l'apartat web de Xarxa Jove Vallès i us hi podeu susbscriure a través d'aquest enllaç.

Impulsem el Corfbol al Vallès Occidental : promoció de l’esport i la igualtat

9, gener 2024
Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental s'està impulsant la realització de diferents tallers i projectes regulars de Corfbol en equipaments juvenils, escoles i instituts. La pràctica d'aquest esport permet posar l'accent en la promoció de la igualtat en el món de l'esport i potencia la participació igualitària en difernets contexts socioeducatius. S'han desenvolupat accions a municipis com Matadepera, Sentmenat, Ullastrell, Viladecavalls o Polinyà. Cal destacar la proposta de Palau Solità i Plegamans de dinamitzar un equipament esportiu oferint la possibilitat de practicar de manera gratuïta diferents esports entre els quals el Corfbol, oferint així alternatives als esport més clàssics i treballant amb l'acompanyament de diferents clubs esportius de Corfbol de la comarca la promoció de la igualtat.

PALAU RESSONA, CONCURS DE MÚSICA JOVE DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

4, octubre 2021
Ja s’ha obert el període d’inscripció per a tots els grups que vulguin participar al Palau Ressona. El termini per inscriure-s’hi acaba a les 20.00h del divendres 22 d’octubre. Entre tots els grups participants s’escolliran sis finalistes (tres per cadascuna de les dues categories). Els grups seleccionats actuaran en concert en la Final del Palau Ressona, que tindrà lloc el 13 de novembre a la Sala Polivalent del municipi. Poden participar al concurs tots aquells grups o solistes joves, amb edats compreses entre els 12 i els 30 anys, que puguin oferir com a mínim un repertori de 20 minuts de durada. El lloc de residència dels membres del grup o del solista és completament indiferent. Per aclarir qualsevol dubte cal posar-se en contacte amb l’Espai Jove l’Escorxador de Palau-solità i Plegamans.

Sales d’estudi

2, juny 2021
S’acosta la Selectivitat i els exàmens a la universitat, i a les sales d’estudi hi podràs estudiar moltes més hores. De dilluns a dijous de 20h a 23h Biblioteca Municipal (Masia de Can Cortès)