El Servei d’informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental inaugura un servei d’atenció psicològica itinerant pels municipis de menys de 20.000 habitants

El SIAD és un servei d’informació́, assessorament, primera atenció́ i acompanyament a les dones en tots els àmbits relacionats amb llur vida laboral, social, personal i familiar, especialment les que pateixen situacions de violència masclista. Les darreres setmanes aquest servei ha incorporat una tècnica psicòloga que ofereix atenció psicològica itinerant als municipis de menys de 20.000 habitants del Vallès Occidental.

El Servei d’Informació i d’Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental és un servei d’informació, assessorament, primera atenció i acompanyament amb relació a l’exercici dels drets de les dones en tots els àmbits relacionats amb llur vida laboral, social, personal i familiar, especialment les que pateixen situacions de violència masclista. Els serveis que s’ofereixen des del SIAD comarcal són: Informació i orientació bàsica a les dones que ho demanin. Atenció social a totes les dones que facin la demanda per una problemàtica personal per raó de gènere. Suport psicològic especialitzat a dones que visquin o hagin viscut una situació de violència o de discriminació per raó de gènere. Informació i assessorament jurídic especialitzat, tant en procediments civils i penals, que estiguin relacionats amb algun tipus de discriminació per raó de gènere (separació, divorci, incompliments de règims, violències masclistes, drets laborals…). També es realitza assessorament tècnic a personal de l’administració local de la comarca sobre temes relatius a la incorporació de la perspectiva de gènere i accions en favor de l’erradicació de la violència masclista. El SIAD itinerant es pot trobar als següents municipis demanant cita prèvia: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls. Es pot demanar cita prèvia al telèfon 662 95 98 80 i al correu electrònic ccvoc.genere@ccvoc.cat. Es pot consultar el SIAD de referència de cada municipi en aquest enllaç.
Data:
Ubicació:
< tornar a agenda